Sim only

Sim Only AbonnementMet sim only hoeft een telefoonabonnement helemaal niet zo duur te zijn, zeker niet als je al in bezit bent van een goedwerkende smartphone. Als je kan overstappen omdat je oude abonnement is afgelopen maar je nog wel een goedwerkende telefoon hebt, dan is sim only absoluut de goedkoopste optie. Bij een sim only abonnement ontvang je namelijk alleen een simkaart. Het is dan ook de bedoeling dat je zelf al een telefoon in bezit hebt. Het grote voordeel is dat je niet maandelijks betaald voor het toestel, dat bij andere mobiele abonnementen wel is meegerekend. Zo bespaar je al gauw 50% of meer op de kosten van je mobiele abonnement.

Sim Only altijd het voordeligst

Een sim only abonnement is altijd goedkoper dan andere abonnementen. Dit zit hem volledig in het ontbreken van een mobieltoestel. Bij een standaard abonnement betaal je namelijk de kosten in twee delen, deze bestaan uit kosten voor het abonnement en het toestel. De abonnementskosten betaal je voor de mb’s, sms en belminuten en de toestelkosten zorgen ervoor dat je na verloop van tijd het toestel volledig hebt afbetaald. Zo kan je het toestel dus in meerdere termijnen terug betalen. Doordat je deze kosten bij een sim only abonnement niet hebt, zijn┬áde maandelijkse kosten voor het abonnement lager. Ideaal dus als je nog een goedwerkende smartphone hebt liggen.

Sim only abonnement kiezen en vergelijken

Iedereen heeft bepaalde wensen voor zijn of haar mobiele telefoon, daarom is het belangrijk om een smartphone te vinden die voldoet aan jouw wensenen past binnen het budget. Bij ons kan je gemakkelijk filteren op belminuten, sms, internet mb’s en prijs. Zo kan je eenvoudig en overzichtelijk het abonnement vinden dat perfect aansluit op jouw wensen. Vergelijk de sim only abonnementen op prijs om altijd het voordeligst uit te zijn.