Over telefoonvergelijk.nl

Telefoonvergelijk.nl is een onafhankelijke vergelijker van mobiele telefoons. Op onze website kun je met filters eenvoudig een overzicht krijgen van alle informatie over smartphones. Vergelijk daarna op specificaties, afmetingen, beoordelingen en prijzen.

Bovendien bieden we uitgebreide informatie over nieuwe telefoons en technologieën, en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in telecomland.

Hiervoor nemen we verschillende richtlijnen mee in onze vergelijking, zoals de prijs, de data- en belbundels van de verschillende telefoonproviders.

Onze missie

Telefoonvergelijk.nl informeert consumenten objectief over telefoons. Wij willen de beste tool aanbieden op een gebruiksvriendelijke website. Zo kan iedereen gemakkelijk vergelijken, compleet met alle informatie die je nodig hebt. Gebruik onze website voor actuele en betrouwbare gegevens met alle telefoons op één plek.

We zijn altijd onafhankelijk

Marnix de Munck
Marnix de Munck

Telefoonvergelijk.nl is een Nederlandstalige website die smartphones en telefoonabonnementen objectief vergelijkt. Deze vergelijkingsite biedt een overzicht van alle grote Nederlandse mobiele providers.

Telefoonvergelijk.nl is onderdeel van Sooda internet B.V. en is altijd onafhankelijk. Eigenaar Marnix de Munck werkt samen met alle grote providers, zodat je de beste deal krijgt. Marnix is ook eigenaar van verzekeringvergelijk.nl en van internetvergelijk.nl.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik de specificaties van verschillende telefoons vergelijken?

Op onze website kun je met behulp van filters eenvoudig een overzicht krijgen van alle informatie over smartphones. Je kunt vergelijken op specificaties, afmetingen, beoordelingen en prijzen.

Blijft Telefoonvergelijk.nl altijd onafhankelijk?

Ja, Telefoonvergelijk.nl is en blijft altijd onafhankelijk. We werken samen met alle grote providers, maar onze vergelijkingen en aanbevelingen zijn volledig objectief.

Hoe zorgt Telefoonvergelijk.nl voor de veiligheid van de website?

We zetten ons elke dag in om onze website veilig en betrouwbaar te houden. Onze website maakt gebruik van een veilige SSL-verbinding om de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen.